Khao Lakin tunnettuja nähtävyyksiä on Tublamu Navy Golf Course, joka tarjoaa mahtavat puitteet golfin ystäville. Golfkenttä sijaitsee Thaimaan Khao Lakin kaupungissa, joka on suosittu matkailukohde sen upeiden rantojen ja luonnonkauniiden maisemien ansiosta. Tublamu Navy Golf Course tarjoaa ainutlaatuisen golfelämyksen kauniissa ympäristössä.

Tublamu Navy Golf Course on suuri golfkenttä, jonka pinta-ala on noin 180 hehtaaria. Se koostuu 18 reiän kentästä, joka on suunniteltu tarjoamaan haastava ja mielenkiintoinen pelikokemus kaikentasoisille pelaajille. Kenttä on suunniteltu japanilaisen golfarkkitehdin Masao Suganuman toimesta, joka tunnetaan taidokkaista ja vaativista suunnitelmistaan.

Kentän maisemat ovat upeat, ja luonto ympäröi pelaajia jokaisella väylällä. Tublamu Navy Golf Coursella on huomattava määrä vesiesteitä, jotka ovat kauniisti integroitu osaksi pelikokemusta. Väylät kulkevat niin rantojen, lampien kuin mangrovemetsienkin läpi, joten pelaajat voivat nauttia mielenkiintoisista ja vaihtelevista maisemista pelatessaan. Luonnon rauha ja hiljaisuus luovat rentouttavan ja harmonisen ilmapiirin, joka auttaa pelaajia keskittymään peliinsä.

Tublamu Navy Golf Coursen ympäristö on myös ekologisesti tärkeä alue. Golfkenttä on sitoutunut ympäristön suojeluun ja kestävän kehityksen periaatteisiin. Kenttää ympäröivä mangrovemetsä on tärkeä ekosysteemi, joka tarjoaa elintärkeitä palveluita paikalliselle kasvillisuudelle ja eläimistölle. Kenttä on suunniteltu niin, että se vaikuttaa mahdollisimman vähän ympäröivään luontoon ja ottaa huomioon alueen ekologiset tarpeet.

Tublamu Navy Golf Coursen yhteydessä toimii myös klubitalo, joka tarjoaa pelaajille mukavat puitteet pelin jälkeiseen rentoutumiseen. Klubitalossa on ravintola, josta pelaajat voivat nauttia herkullisia thaimaalaisia ​​ruokia ja virkistäviä juomia. Lisäksi klubitalossa on pro shop, josta pelaajat voivat ostaa laadukkaita golftarvikkeita ja muuta tarvittavaa varustusta.

Tublamu Navy Golf Course on loistava vaihtoehto golfin harrastajille, jotka haluavat nauttia upeista maisemista ja haastavasta pelikokemuksesta Thaimaan Khao Lakin alueella. Kenttä tarjoaa kauniita maisemia ja vaihtelevia haasteita jokaisella väylällä. Samalla pelaajat voivat nauttia rauhallisesta ja ekologisesti tärkeästä ympäristöstä, joka edistää kestävää kehitystä. Tublamu Navy Golf Course on todellinen helmi Khao Lakin alueella, joka ei jätä golfaajia kylmäksi.

Kentän haasteet ja vaikeusaste

Tublamu Navy Golf Course on Thaimaan Khao Lakissa sijaitseva kenttä, joka tarjoaa upean golfelämyksen kaikentasoisille pelaajille. Kenttä on suunniteltu siten, että se tarjoaa haasteita ja vaikeutta ammattilaisille, mutta samalla se on myös sopivan helppo aloittelijoille.

Kentän pisin väylä on vaikuttavat 6446 metriä, joten siinä riittää pituutta myös pidemmälle lyöville pelaajille. Kenttä tarjoaa myös erilaisia esteitä ja bunkkereita, jotka asettavat haasteita tarkkuutta vaativiin lyönteihin. Jotkin väylät kulkevat metsikköjen ja vesiesteiden läpi, mikä tekee pelaamisesta mielenkiintoista ja tunnelmallista.

Tublamu Navy Golf Coursella on myös muutamia erittäin haastavia väyliä, joita useimmat pelaajat pitävät kentän vaikeimpina. Esimerkiksi väylä 13 on par 3 -väylä, jossa pelaajan on lyötävä pallo yli lammen ja bunkkerien, jotta se osuu griinille. Tämä vaatii tarkkaa osumaa ja hyvää päätöksentekokykyä.

Kaiken kaikkiaan Tublamu Navy Golf Coursen vaikeustaso on keskitasoa, joten se sopii hyvin kaikentasoisille pelaajille. Aloittelijat voivat nauttia pelaamisesta ilman liian suurta painetta, kun taas kokeneemmat pelaajat löytävät haasteita ja uusia strategioita kentältä.

Palvelut ja varustelu

Tublamu Navy Golf Coursella on erinomaiset palvelut ja varustelu, jotka tekevät vierailusta miellyttävän ja nautinnollisen. Klubitalosta löytyy ravintola ja baari, jossa pelaajat voivat rentoutua ja nauttia ruoasta ja juomasta pelin jälkeen.

Kentällä on myös hyvin varustettu pro shop, josta pelaajat voivat ostaa golftarvikkeita ja -varusteita. Pro shopista löytyy laaja valikoima laadukkaita golfmailoja, palloja, vaatteita ja muita tarvikkeita, jotta pelaaminen sujuu mahdollisimman mukavasti.

Lisäksi Tublamu Navy Golf Coursella on caddie-palvelu, joka tuo lisäarvoa pelaajien kokemukseen. Caddiet ovat ammattitaitoisia ja avuliaita, ja he voivat antaa vinkkejä ja neuvontaa pelaajille. Caddien kanssa pelaaminen on erityisen suositeltavaa, jos pelaaja ei ole aiemmin pelannut kentällä.

Jäsenyydet ja green fee -hinnat

Tublamu Navy Golf Course tarjoaa jäsenyyksiä sekä vieraille että paikallisille asukkaille. Jäsenyyden avulla pelaaja voi pelata kentällä rajattoman määrän kertoja ja hyödyntää muita etuja, kuten alennuksia ravintolasta ja pro shopista. Jäsenmaksut vaihtelevat jäsenyyden tyyppiin ja kestoon perustuen.

Jos ei ole jäsen, kentällä voi kuitenkin pelata maksamalla green fee -maksun. Green fee -hinnat riippuvat ajankohdasta ja vuodenajasta. Yleisesti ottaen hinnat ovat korkeammat korkeasesongin aikaan, esimerkiksi joulun ja uudenvuoden aikaan. Sen sijaan matalasesongin aikana, kuten kesällä, hinnat ovat edullisemmat.

On suositeltavaa varata aika etukäteen, jotta varmistaa paikan kentällä. Kentän suosio voi vaihdella sesongin mukaan, joten varaaminen etukäteen mahdollistaa paremman joustavuuden pelaamisen suhteen. Tublamu Navy Golf Coursella on myös tarjolla erilaisia paketteja ja kampanjoita, joiden avulla voi saada lisäetuja ja alennuksia.

Opastettu kierros kentällä

Tublamu Navy Golf Course on yksi Thaimaan suosituimmista golfkentistä, ja se sijaitsee noin 15 kilometrin päässä Khao Lakin rannalta. Kentän suunnittelusta vastaa legendaarinen japanilainen golfarkkitehti Yasuhiro Akagi, ja sen maisemat tarjoavat upeat näkymät Andamaanienmerelle.

Golfkentällä järjestetään päivittäin opastettuja kierroksia, jotka tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua kentän historiaan ja arkkitehtuuriin. Opastetulla kierroksella pääsee tutustumaan kentän eri osiin, kuten klubitaloon, harjoitusalueisiin ja pelaajien loungeen. Opas kertoo myös kentän tarjoamista palveluista ja pelisäännöistä.

Kierroksen aikana voi myös kokeilla lyöntejä harjoitusalueilla tai järjestää pienimuotoisen kilpailun ystävien kanssa. Opastettu kierros kestää noin tunti ja sopii niin kokeneille golfaajille kuin aloittelijoillekin. Kentällä on myös mahdollisuus ottaa golfopetusta kokeneilta ammattilaisilta, jotka opastavat ja neuvovat pelaajaa parantamaan peliään.

Kilpailut ja tapahtumat kentällä

Tublamu Navy Golf Course järjestää säännöllisesti erilaisia kilpailuja ja tapahtumia pelaajilleen. Näihin kuuluvat muun muassa viikoittaiset reikäpelikilpailut sekä scramble-kilpailut, joissa pelaajat muodostavat joukkueen ja pelaavat yhdessä. Kilpailuihin osallistuminen tarjoaa pelaajille mahdollisuuden mitata taitonsa muiden kanssa ja kokea kilpailun adrenaliinin.

Kentällä järjestetään myös erilaisia teemapäiviä ja tapahtumia, kuten golfturnauksia ja hyväntekeväisyystapahtumia. Näiden tapahtumien tarkoituksena on tuoda yhteisöä yhteen ja tarjota pelaajille hauskoja ja ainutlaatuisia golfkokemuksia.

Kentän klubitalossa on myös ravintola ja baari, jossa voi nauttia virvokkeita ja herkullisia ruokia pelin jälkeen. Klubilla järjestetään myös tietoiskuja ja luentoja golfista, joissa ammattilaiset jakavat vinkkejä ja neuvoja pelaajille.

Majoitus- ja ruokailumahdollisuudet läheisyydessä

Tublamu Navy Golf Coursen lähistöltä löytyy useita hotelleja ja loma-asuntoja, jotka tarjoavat majoitusvaihtoehtoja pelaajille. Hotellit sijaitsevat kätevästi lähellä kenttää, joten pelaajat voivat nauttia lyhyestä matkasta kentälle ja takaisin.

Hotellit tarjoavat erilaisia majoitusvaihtoehtoja, kuten perhehuoneita, sviittejä ja yhden hengen huoneita. Lisäksi hotellien asiakkailla on mahdollisuus käyttää hotellien tarjoamia palveluita, kuten uima-allasta, kuntosalia ja hierontapalveluita.

Kentän läheisyydessä on myös useita ravintoloita ja kahviloita, joissa pelaajat voivat nauttia paikallisista herkuista. Thaimaan kuuluisa keittiö tarjoaa laajan valikoiman erilaisia ruokia, ja pelaajat voivat tutustua paikalliseen ruokakulttuuriin kentän vieressä sijaitsevissa ravintoloissa.

Tublamu Navy Golf Coursen läheisyydessä on siis paljon mahdollisuuksia sekä pelaamiseen että rentoutumiseen. Kenttä tarjoaa upeat maisemat ja monipuoliset pelimahdollisuudet, ja sen läheisyydessä sijaitsevat hotellit ja ravintolat tarjoavat kätevän tukikohdan pelaajille.