Koh Samet on kaunis ja suosittu lomasaari Thaimaan itärannikolla. Saari tarjoaa upeita hiekkarantoja, kristallinkirkasta vettä ja rentouttavan ilmapiirin. Yksi tärkeimmistä lomailuun liittyvistä asioista on kuitenkin hyvä ruoka, ja Koh Samet ei jätä matkailijoitaan nälkäisiksi. Saarella on runsaasti ravintoloita ja ruokakojuja, jotka tarjoavat herkullisia thaimaalaisia ​​ruokia sekä kansainvälisiä herkkuja.

Kun matkustat Koh Sametiin, sinun kannattaa ehdottomasti kokeilla perinteisiä thaimaalaisia ​​herkkuja. Ravintolat tarjoavat tuoreita mereneläviä, kuten katkarapuja, hummereita ja kaloja, sekä makuja täynnä olevia curryja, nuudeleita ja riisiruokia. Voit myös kokeilla paikallista thaimaalaista street foodia kahviloiden ja ruokakojujen ympärillä, jotka tarjoavat herkullisia välipaloja ja tuoreita mehuja.

Koh Sametilla on myös monia kansainvälisiä ravintoloita, jotka tarjoavat vaihtoehtoja kansainvälisestä keittiöstä. Voit nauttia italialaista pizzaa, amerikkalaisia ​​hampurilaisia ​​tai vaikutteita eurooppalaisesta ruoasta. Saarella on myös viihtyisiä rantaravintoloita, joissa voit nauttia ruoan samalla kun ihailet upeaa auringonlaskua.

Useimmat ravintolat Koh Sametilla tarjoavat myös juomia, kuten tuoreita hedelmämehuja, virvoitusjuomia sekä paikallisia oluita ja cocktaileja. Voit rentoutua ruokailun jälkeen ja nauttia trooppisesta ilmasta myös rannalla sijaitsevissa rantabaareissa.

Yhteenvetona, Koh Samet tarjoaa laajan valikoiman ravintoloita, jotka tyydyttävät kaikkien matkailijoiden ruokahalun. Riippumatta siitä, etsitkö perinteisiä thaimaalaisia ​​herkkuja tai kansainvälistä keittiötä, tulet varmasti löytämään sopivan vaihtoehdon. Älä unohda kokeilla paikallisia tuoreita mereneläviä ja thaimaalaisia ​​curryja!

(Sanamäärä: 200)

 • Tubtim Beach Restaurant: Tubtim Beach Restaurant on suosittu ravintola Koh Sametin Tubtim Beachillä. Ravintola tarjoaa herkullisia thaimaalaisia ruokia ja mereneläviä, ja sen sijainti rannalla tarjoaa upeat merinäköalat.
 • Silver Sand Bar & Restaurant: Silver Sand Bar & Restaurant sijaitsee Koh Sametin Silver Sand Beachillä. Ravintola tarjoaa laajan valikoiman paikallisia ja kansainvälisiä ruokia, ja siellä voi nauttia ruoan kera raikkaista juomista.
 • Ao Prao Resort Restaurant: Ao Prao Resortin ravintola on suosittu ruokapaikka Koh Sametin Ao Praon rannalla. Ravintola tarjoaa herkullisia thaimaalaisia ja kansainvälisiä ruokia sekä henkeäsalpaavat merinäköalat.
 • Samed Villa Restaurant: Samed Villa Resortin ravintola tarjoaa laajan valikoiman thaimaalaisia ja kansainvälisiä ruokia. Ravintolasta avautuvat näkymät rannalle ja merelle, ja siellä voi nauttia herkullisesta ruoasta rinnoittelun kera.
 • Paradee Resort & Spa Restaurant: Paradee Resort & Spa:n ravintola tarjoaa upeat merinäköalat ja herkullisia thaimaalaisia ruokia. Ravintolasta voi nauttia ruokailun lisäksi myös rauhallisesta ilmapiiristä ja lähellä sijaitsevasta rannasta.
 • Vimarn Samed Resort Restaurant: Vimarn Samed Resortin ravintola tarjoaa herkullisia ja tuoreita mereneläviä sekä muita thaimaalaisia ruokia. Ravintola on suosittu paikallinen ruokailupaikka, josta avautuvat upeat näköalat rannalle.
 • Ao Cho Hideaway Beach Resort Restaurant: Ao Cho Hideaway Beach Resortin ravintola sijaitsee lähellä Koh Sametin Ao Chon rantaa. Ravintola tarjoaa herkullisia thaimaalaisia ruokia ja mereneläviä, ja sen tunnelmallinen ilmapiiri houkuttelee vierailijoita.
 • Lima Coco Resort Restaurant: Lima Coco Resortin ravintola tarjoaa herkullista thaimaalaista ruokaa sekä kansainvälisiä herkkuja. Ravintolan sijainti rannalla tarjoaa kauniit merinäköalat, ja siellä voi nauttia ruoan lisäksi myös raikkaita juomia.
 • Sai Kaew Beach Resort Restaurant: Sai Kaew Beach Resortin ravintola tarjoaa herkullisia thaimaalaisia ruokia ja mereneläviä. Ravintolasta avautuvat näkymät rannalle, ja siellä voi nauttia ruoan kera virkistävistä juomista.
 • Sea Breeze Restaurant: Sea Breeze Restaurant sijaitsee Koh Sametin Ao Praon rannalla. Ravintola tarjoaa herkullisia thaimaalaisia ja kansainvälisiä ruokia, ja sen tunnelmallinen ilmapiiri houkuttelee vierailijoita.
 • Baan Ploy Sea Restaurant: Baan Ploy Sea Restaurant on suosittu ravintola Koh Sametin Baan Ploy Sea Beachillä. Ravintola tarjoaa herkullisia thaimaalaisia ruokia ja mereneläviä, ja sen sijainti rannalla tarjoaa upeat merinäköalat.
 • Malibu Garden Resort Restaurant: Malibu Garden Resortin ravintola tarjoaa herkullista thaimaalaista ruokaa sekä kansainvälisiä herkkuja. Ravintolasta avautuu näkymä puutarhaan, ja siellä voi nauttia ruoan kera virkistäviä juomia.
 • Island View Resort & Restaurant: Island View Resortin ravintola tarjoaa herkullisia thaimaalaisia ruokia ja mereneläviä. Ravintolasta avautuvat kauniit näkymät rannalle ja merelle, ja se on suosittu paikallinen ruokailupaikka.
 • La Résidence Restaurant: La Résidence on suosittu ravintola Koh Sametin Ao Praolla. Ravintola tarjoaa herkullisia thaimaalaisia ruokia sekä kansainvälisiä herkkuja, ja sen sijainti rannalla tarjoaa upeat merinäköalat.

Koh Sametin suosituilla ravintoloilla on tarjottavanaan herkullisia makuelämyksiä ja rannikkokaupungin tunnelmallista ilmapiiriä. Koh Samet on Thaimaan tunnettu lomasaari, joka houkuttelee matkailijoita ympäri maailmaa kauniilla hiekkarannoillaan ja trooppisilla maisemillaan.

Tällä artikkelilla haluamme nostaa esiin Koh Sametin parhaimmat ravintolat, jotka tarjoavat vierailleen upeaa ruokaa ja ainutlaatuisia makuelämyksiä. Jokaisessa ravintolassa on oma erityinen viehätyksensä, olit sitten kiinnostunut paikallisista herkuista tai kansainvälisistä ruokalajeista.

Kutsutaankin teitä tutustumaan Koh Sametin gastronomisen maailman monipuolisuuteen ja valitsemaan oma suosikkiravintolanne. Jaa kokemuksesi ystävien ja perheen kanssa sosiaalisessa mediassa ja kannusta muita tekemään samoin. Samalla voit myös vinkata kommenteissa omasta suosikkiravintolastasi, jos se sattui puuttumaan listalta.

Toivomme, että tämä artikkeli toimii oppaana teille, jotka suunnittelette matkaa Koh Sametiin ja haluatte kokea saaren parhaat ravintolat. Koh Sametin ravintolaskene on jatkuvassa muutoksessa, joten pysykää kuulolla uusien ravintoloiden ja ruoka-annosten suhteen!

Muistakaa myös, että Koh Sametissa on paljon muutakin nähtävää ja koettavaa kuin vain ravintolat, joten käykää vilkaisemassa muiden alasivujen vinkkejä aktiviteeteista ja nähtävyyksistä saarella.

Lopuksi haluamme kiittää teitä lukijoita ja toivottaa hienoja matkakokemuksia Koh Sametissa!