Taivaalliset merenelävät

Ao Prao Resort Restaurant on yksi Koh Sametin suosituimmista ravintoloista, ja se tarjoaa vierailijoilleen todella herkullisen elämyksen. Ravintolan erikoisuus ovat tuoreet merenelävät, joita tarjoillaan monenlaisissa herkullisissa ruokalajeissa. Voit valita esimerkiksi grillatun hummerin, paistetut jättikatkaravut tai pannulla paistetun kampasimpukan. Merenelävien lisäksi ravintolassa on tarjolla myös muita thaimaalaisia ruokalajeja, kuten phad thainuudelit tai vihreä curry.

Kaikki ravintolassa tarjoiltavat ruoat valmistetaan parhaista raaka-aineista, ja niiden maku on taatusti aito ja herkullinen. Ravintolassa on myös hyvin ammattitaitoinen keittiöhenkilökunta, joka osaa valmistaa ruuat perinteisellä thaimaalaisella tyylillä. Jos siis rakastat mereneläviä, sinun kannattaa ehdottomasti vierailla Ao Prao Resort Restaurantissa Koh Sametilla.

Viihtyisä ilmapiiri

Ao Prao Resort Restaurant on myös tunnettu viihtyisästä ilmapiiristään. Ravintola sijaitsee rantahotellin yhteydessä, joten voit nauttia ruokailusta kauniilla hiekkarannalla aivan meren äärellä. Ravintolan terassi tarjoaa upean näköalan Thaimaan turkoosille merelle ja auringonlaskulle.

Ravintolan sisustus on myös viihtyisä ja tyylikäs. Voit istua suurilla ja mukavilla sohvilla ja nauttia ruoasta samalla, kun kuuntelet meren kohinaa ja tuntea hiekan jalkojesi alla. Ravintolassa on myös tarjolla ilmainen langaton internet-yhteys, joten voit käyttää puhelinta tai tietokonetta ruokailun lomassa.

Eksoottiset cocktailit

Ao Prao Resort Restaurantin baarista voit tilata myös erilaisia eksoottisia cocktailit. Baarimikot osaavat valmistaa herkullisia drinkkejä tuoreista hedelmistä ja paikallisista juomista. Voit esimerkiksi tilata klassisen Mai Tai -cocktailin tai kokeilla ravintolan omaa erikoisuutta, Ao Prao Sunset -drinkkiä.

Cocktailit voi nauttia joko baaritiskillä tai terassilla istuen. Ravintolan baari on auki myöhään iltaan, joten voit tulla nauttimaan drinkkejä myös auringonlaskun jälkeen. Baarissa järjestetään myös live-esiintymisiä ja teemailtoja, joten voit tulla viettämään hauskaa iltaa ystäviesi kanssa.

Rantaparatiisin maisemat

Ao Prao Resort Restaurant sijaitsee upeiden rantamaisemien ympäröimänä Koh Sametin saarella Thaimaassa. Ravintola tarjoaa vierailijoilleen upeat näkymät Ao Prao -rannalle ja turkoosinsiniseen mereen. Maisemat korostavat thaimaalaisen paratiisisaaren kauneutta ja luonnonläheisyyttä, ja ravintolan sijainti antaa vierailijoille mahdollisuuden nauttia aterioistaan samalla ihaillen upeaa luontoa ympärillä.

Ravintolan ulkoterassilla sijaitsevat pöydät tarjoavat täydellisen paikan ruokailla merinäkymiä ihaillen. Pöydät on aseteltu siten, että jokainen vieras saa mahdollisuuden nauttia rauhallisesta ja intiimistä ilmapiiristä. Koh Sametilla vierailee vuosittain paljon turisteja, mutta Ao Prao Resort Restaurant tarjoaa vierailijoilleen mahdollisuuden paeta ruuhkaisempia alueita ja nauttia aterioistaan rauhallisessa ympäristössä.

Laaja ja monipuolinen ruokalista

Ao Prao Resort Restaurantin ruokalista on laaja ja monipuolinen, tarjoten herkullisia vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Ravintolassa valmistetaan niin perinteisiä thaimaalaisia ruokia kuin kansainvälisiä herkkuja. Thaimaalaiseen ruokakulttuuriin kuuluvat värikkäät ja mausteiset ruoat, ja näitä perinteisiä makuja on tarjolla runsaasti Ao Prao Resort Restaurantissa.

Ruokalistan pääpaino on tuoreissa merenelävissä, ja ravintolan erikoisuuksiin kuuluukin upeat äyriäisruoat, kuten paistetut jättiravut ja chili-basilika-mukenejauheliha. Ao Prao Resort Restaurantin ruoat valmistetaan huolella ja laadukkaista raaka-aineista, ja annokset tarjoillaan kauniisti viimeisteltynä. Ravintolan ammattitaitoinen keittiötiimi käyttää perinteisiä thai-makuja ja -mausteita, jotka tekevät jokaisesta annoksesta makuelämyksen.

Lisäksi ravintolassa on tarjolla myös kansainvälisiä vaihtoehtoja niille, jotka kaipaavat tutumpia makuja. Valikoimasta löytyy muun muassa grilliruokia, pastaa ja pizzaa. Ao Prao Resort Restaurantin monipuolisen ruokalistan ansiosta jokainen vierailija löytää varmasti mieleisensä annoksen ja saa nauttia herkullisesta ruoasta upeiden maisemien keskellä.

Ammattitaitoinen henkilökunta

Ao Prao Resort Restaurantin ammattitaitoinen henkilökunta huolehtii vieraiden hyvinvoinnista ja tarjoilee heille herkullista ruokaa. Ravintolan palvelu on tunnettu ystävällisyydestään ja huomaavaisuudestaan. Henkilökunta on avuliasta ja valmiina suosittelemaan vieraille parhaita annoksia ja vastaamaan mahdollisiin kysymyksiin.

Ravintolan työntekijät ovat saaneet ammattikoulutuksen alallaan ja omaavat pitkän kokemuksen asiakaspalvelusta. He osaavat luoda lämpimän ja rentouttavan ilmapiirin, joka auttaa vieraita nauttimaan täysin ateriastaan. Ao Prao Resort Restaurantin henkilökunta ymmärtää hyvän palvelun merkityksen ja tekee parhaansa, jotta jokainen vieras saisi unohtumattoman ruokailukokemuksen.

Ao Prao Resort Restaurant Koh Sametin Ao Prao -rannalla tarjoaa vierailijoilleen upeat rantamaisemat, laajan ja monipuolisen ruokalistan sekä ammattitaitoisen henkilökunnan. Ravintolan tunnelma on rauhallinen ja rento, ja vieraiden tarpeet ja toiveet otetaan huomioon. Ravintola tarjoaa unohtumattoman ruokailukokemuksen upeiden maisemien keskellä Koh Sametin paratiisisaarella Thaimaassa.

Romanttinen illallinen auringonlaskussa

Koh Sametin suosituimpiin ravintoloihin kuuluu ehdottomasti Ao Prao Resort Restaurant. Tämä ravintola sijaitsee kauniin Ao Praon rannan kupeessa, tarjoten upeat näkymät merelle ja upeisiin auringonlaskuihin. Se onkin täydellinen paikka romanttiselle illalliselle kahdenkeskiselle hetkelle.

Ao Prao Resort Restaurantin romanttinen ilmapiiri takaa unohtumattoman elämyksen. Ravintola on rakennettu perinteiseen thaimaalaiseen tyyliin, puumateriaaleja hyödyntäen. Tyylikäs sisustus ja valoisat tilat luovat intiimin tunnelman. Ravintolalla on myös ulkoterassi, jolta voi ihailla auringon laskua ja kuunnella aaltojen liplatusta.

Ravintolan ruokalista tarjoaa laajan valikoiman herkullisia thaimaalaisia ja kansainvälisiä ruokia. Annokset valmistetaan laadukkaista raaka-aineista ja ne ovat täynnä paikallisia makuja ja mausteita. Voit nauttia esimerkiksi tuoreesta kalasta valmistettua Pad Thai -nuudeliruokaa tai mausteista Tom Yam -keittoa. Jälkiruokavalikoima tarjoaa makeita herkkuja, kuten mangohilloa ja riisivanukasta.

Romanttisen illallisen kruunaa Ao Prao Resort Restaurantin laadukas viinivalikoima. Voit valita juuri sopivan viinin annoksesi kanssa ja nauttia sen rinnalla upeista maisemista. Ravintolan ammattitaitoinen henkilökunta auttaa mielellään valitsemaan sopivan viinin ja antaa suosituksia ruokien pariksi.

Ao Prao Resort Restaurantin romanttinen ilmapiiri, herkullinen ruoka ja upeat maisemat tekevät siitä täydellisen paikan viettää ikimuistoinen romanttinen ilta auringonlaskun aikaan.

Lapsiystävällinen ravintola

Ao Prao Resort Restaurant sopii paitsi romanttiselle illalliselle myös lapsiperheille. Ravintola tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja myös pienille ruokailijoille.

Lasten ruokalista sisältää perinteisiä lasten suosikkeja, kuten hampurilaisia, pastaa ja kananugetteja. Ruo