Sijainti ja ympäristö

Baan Ploy Sea Restaurant sijaitsee upealla Koh Sametin saarella Thaimaassa. Ravintola sijaitsee rannan tuntumassa, ja sen terasseilta avautuu henkeäsalpaava näkymä turkoosille merelle. Ympäröivä luonto ja trooppiset puut luovat idyllisen ympäristön ravintolan ympärille.

Ravintolan sijainti rantaviivan läheisyydessä tekee siitä suositun paikan niin paikallisille asukkaille kuin matkailijoillekin. Vierailijat voivat nauttia ruuasta ja samalla ihailla upeita auringonlaskuja ja maisemia. Baan Ploy Sea Restaurant tarjoaa myös intiimejä ruokailutiloja, joissa voi nauttia illallisesta oman seurueen kanssa.

Menun monipuolisuus

Baan Ploy Sea Restaurantin menu tarjoaa monipuolisen valikoiman herkullisia thaimaalaisia ruokia. Ravintolassa valmistetaan niin klassisia thairuokia kuin myös moderneja annoksia, jotka sopivat länsimaalaiselle maulle.

Menu sisältää erilaisia keittoja, curryja, wokkeja ja salaatteja, ja ruoat tarjoillaan perinteisellä thaimaalaisella tyylillä. Ravintolassa käytetään tuoreita raaka-aineita ja perinteisiä mausteita, joten ruuat ovat täynnä makua ja aromeja.

Baan Ploy Sea Restaurantissa on tarjolla myös erityisen suosittu merenelävien buffet, jossa voi maistella erilaisia äyriäisiä ja muita mereneläviä. Buffet tarjoaa laajan valikoiman tuoreita mereneläviä, kuten katkarapuja, simpukoita ja hummeria. Buffet on suosittu vaihtoehto illalliselle, sillä sieltä voi valita omat suosikit ja kokeilla uusia makuelämyksiä.

Merenelävät ja tuore kalaruoka

Baan Ploy Sea Restaurantin erityisosaamiseen kuuluu merenelävät ja tuore kalaruoka. Ravintolan keittiömestarit käyttävät vain parasta laatua olevia kala- ja äyriäistuotteita, jotka hankitaan lähialueen kalastajilta. Tämä takaa raikkaiden ja maukkaiden annosten valmistuksen.

Ravintolassa voi herkutella esimerkiksi grillatulla kalalla, joka on valmistettu tuoreesta kalasta ja maustettu thaimaalaisten mausteiden kanssa. Grillattu kala tarjoillaan yrttien ja kastikkeiden kanssa, jotka täydentävät ruoan makua täydellisesti.

Lisäksi Baan Ploy Sea Restaurant tarjoaa erilaisia wokkeja ja curryja, jotka valmistetaan tuoreista merenelävistä. Wokkiruoassa ja curryssa yhdistyvät tuoreet äyriäiset ja mausteet, jotka tekevät niistä herkullisen ja maistuvan ruokalajin.

Baan Ploy Sea Restaurantin ruokalista tarjoaa näiden lisäksi monia muita merenelävistä valmistettuja annoksia, kuten stir-fry-ruokia ja paistettuja äyriäisiä. Jokainen annos valmistetaan tuoreista aineksista ja sopivan mausteisena, jolloin ruoka säilyttää aitouden ja autenttisuuden.

Vaihtoehtoja myös kasvissyöjille

Baan Ploy Sea Restaurant on yksi Koh Sametin suosituimmista ravintoloista, ja se tarjoaa herkullista ruokaa kaikille vierailijoille. Ravintolassa on laaja valikoima maukkaita ruokia, joista jokainen löytää varmasti mieleisensä. Erityisen hyvä uutinen kasvissyöjille on, että Baan Ploy Sea -ravintolassa on runsaasti vaihtoehtoja myös kasvisruokavalioa noudattaville.

Ravintolan menu sisältää laajan valikoiman thaimaalaisia ja kansainvälisiä ruokalajeja. Jokaiseen ruokaan on saatavilla myös kasvisversio, ja tarjoilijat ovat erittäin avuliaita ja ymmärtäväisiä erityisruokavalioiden suhteen. Voit siis nauttia herkullisesta ruuasta ilman huolta siitä, että se sisältäisi lihaa tai muita eläinperäisiä tuotteita.

Suosittuja vaihtoehtoja kasvissyöjille Baan Ploy Sea -ravintolassa ovat esimerkiksi tofu-pad thai, vihannescurryt ja tuoreet salaattikulhot. Myös monet lisukkeet ja dipit on valmistettu täysin kasvikunnan tuotteista. Ravintolan ruoka on herkullista ja tasapainoista, ja tarjoaa kasvissyöjille runsaasti ravintoaineita ja makuelämyksiä.

Ystävällinen ja huomaavainen palvelu

Ravintolan asiakaspalvelu on erittäin hyvä, ja henkilökunta on ystävällistä ja ammattitaitoista. Baan Ploy Sea -ravintolassa annetaan aina asiakkaalle persoonaalista huomiota ja palvelua, ja asiakkaat tuntevat olonsa tervetulleiksi ja arvostetuiksi.

Tarjoilijat ovat erittäin avuliaita ja heillä on hyvä tuntemus ravintolan ruoka- ja juomalistoista. He osaavat antaa suosituksia eri ruokalajien suhteen ja tarvittaessa auttavat myös erityisruokavalioiden kanssa. Henkilökunta tekee parhaansa, jotta jokainen asiakas saa ruokailukokemuksestaan parhaan mahdollisen.

Ystävällinen palvelu ja huomaavaisuus tekevät Baan Ploy Sea -ravintolassa vierailusta erityisen miellyttävän. Henkilökunta tekee kaikkensa, jotta asiakkaat viihtyisivät ja tuntisivat olonsa mukavaksi koko ruokailun ajan.

Takuiden näkymät merelle

Baan Ploy Sea -ravintolan sijainti on yksi sen suurimmista vetonauloista. Ravintola sijaitsee aivan rannalla, tarjoten upeat näkymät merelle. Voit nauttia herkullisen aterian samalla kun ihailet kauniita maisemia aivan vieressäsi.

Ravintolassa on terassi, jolta avautuvat upeat näkymät auringonlaskuun. Voit siis valita haluatko nauttia ruoastasi sisätiloissa tai ulkona, aina upeiden merinäkymien äärellä. Baan Ploy Sea -ravintolan tunnelma on rento ja rauhallinen, ja voit nauttia ruokailustasi kauniissa ympäristössä.

Ravintolan sijainti mahdollistaa myös kätevän pääsyn rantaan. Voit tehdä ruokailun jälkeen kävelylenkin hiekkarannalle ja nauttia auringosta ja uimisesta. Baan Ploy Sea -ravintolasta saat siis paitsi herkullista ruokaa myös upeat maisemat ja mahdollisuuden rentouttaviin rantapäiviin.

Kaiken kaikkiaan Baan Ploy Sea on ehdottomasti vierailun arvoinen ravintola Koh Sametissa. Kasvissyöjät löytävät täältä herkullisia vaihtoehtoja, palvelu on ystävällistä ja ammattitaitoista, ja ravintola tarjoaa upeat näkymät merelle. Nauti tästä ravintolasta seuraavalla Thaimaan lomallasi!

Tunnelmallinen ilmapiiri

Koh Samet on tunnettu upeista rannoistaan ja kauniista luonnostaan, mutta myös saaren herkullinen ruokakulttuuri houkuttelee matkailijoita ympäri maailmaa. Yksi Koh Sametin suosituimmista ravintoloista on Baan Ploy Sea Restaurant, joka tarjoaa vierailleen paitsi herkullisia ruokia, myös tunnelmallisen ilmapiirin.

Baan Ploy Sea Restaurant sijaitsee saaren itärannalla, josta avautuu upea näkymä merelle. Ravintolan terassilta voi ihailla auringonlaskua ja kuunnella meren kohinaa samalla kun nauttii herkullisesta ruoasta. Tunnelma ravintolassa on rento ja pöytävarauksia ei tarvitse tehdä etukäteen. Saavut ravintolaan ja nautit ruoasta juuri silloin kun haluat.

Ravintolassa on myös mahdollisuus syödä rannalla istuen. Voit valita pöydän joko terassilta tai hiekan päältä, ja nauttia ruoan samalla kun tunteet hiekkaa varpaiden välissä. Baan Ploy Sea Restaurant on suosittu erityisesti romanttisina iltoina, ja monet pariskunnat valitsevatkin tämän ravintolan illallispaikakseen Koh Sametilla.

Tyylikäs sisustus ja hyvä viihtyvyys

Baan Ploy Sea Restaurantin tyylikäs sisustus ja hyvä viihtyvyys tekevät ruokailukokemuksesta entistä nautinnollisemman. Pop pellava-liinat päällystetyt puupöydät luovat lämpimän ja kutsuvan ilmapiirin. Ravintolan valaistus on pehmeä ja tunnelmallinen, mikä luo romanttisen ilmapiirin erityisesti ilta-aikaan.

Ravintolassa on myös korkeita kattoja, jotka antavat tilalle avaruutta ja ilmavuutta. Baan Ploy Sea Restaurantissa on myös ilmastointi, joten voit nauttia ruoastaan ilman kuumuudesta kärsimistä. Ravintolassa on myös hyvät istuinselkänojat, jotka tekevät istumisesta mukavaa ja rentoa.

Tyylikäs sisustus ja hyvä viihtyvyys lisäävät myös ruokailukokemuksen laatua ja tekevät vierailusta Baan Ploy Sea Restaurantissa mieleenpainuvan. Ravintolassa on myös asiakaspalvelu, joka on ystävällistä ja ammattitaitoista. Henkilökunta on aina valmis auttamaan ja suosittelemaan parhaita ruokavalintoja.

Kohtuulliset hinnat ja hyvä hinta-laatusuhde

Baan Ploy Sea Restaurantin ruokalistoilla on laaja valikoima herkullisia thaimaalaisia ruokia, ja hinnat ovat kohtuulliset. Voit valita esimerkiksi tuoreita äyriäisiä, kuten katkarapuja ja hummeria, tai maistella kuuluisia thaimaalaisia wokkeja ja curryja.

Vaikka ravintola tarjoaa laadukkaita ruokia, hintataso on silti edullinen verrattuna moneen muuhun Koh Sametin ravintolaan. Voit nauttia korkealaatuisesta ruoasta, kauniista maisemasta ja ystävällisestä palvelusta ilman suurta lompakon rasitusta.

Baan Ploy Sea Restaurant tarjoaa myös erilaisia set-menuja, jotka tarjoavat hyvän hinta-laatusuhteen. Voit valita esimerkiksi äyriäis-, liha- tai kasvissetin, jotka sisältävät useita erilaisia ruokalajeja. Set-menujen avulla voit maistella monipuolisesti ravintolan herkkuja ja tutustua thaimaalaiseen keittiöön.

Kaiken kaikkiaan Baan Ploy Sea Restaurant tarjoaa vierailleen tunnelmallisen ilmapiirin, tyylikkään sisustuksen, hyvän viihtyvyyden, kohtuulliset hinnat ja hyvän hinta-laatusuhteen. Ravintolan herkullisia ruokia ja ystävällistä palvelua voi suositella kaikille Koh Sametilla vieraileville ruokailun ystäville.