Sijainti ja tunnelma

Vimarn Samed Resort Restaurant sijaitsee upealla Koh Sametin saarella Thaimaassa. Ravintola on osa Vimarn Samed Resort -hotellia, joka sijaitsee saaren eteläosassa aivan Ao Prao Beachin rannalla. Ravintolan sijainti meren äärellä tarjoaa upeat näkymät turkoosille merelle ja hienoille hiekkarannoille.

Ravintolan tunnelma on rento ja rentouttava. Se on sisustettu tyypillisellä thaimaalaisella tyylillä, jossa yhdistyvät puumateriaalit ja värikkäät tekstiilit. Ravintolan ulkoterassilta avautuu näkymä rannalle ja merelle, mikä luo ainutlaatuisen ja romanttisen ilmapiirin. Vieraat voivat nauttia ateriansa kauniissa ympäristössä auringonlaskua ihaillen.

Ruokalista ja erikoisuudet

Vimarn Samed Resort Restaurant tarjoaa laajan valikoiman herkullisia ruokia. Ravintolan ruokalista on monipuolinen ja siitä löytyy vaihtoehtoja niin thaimaalaiseen kuin kansainväliseen makuun. Suosituimpia annoksia ravintolassa ovat pad thai, vihreä curry, grillattu merenelävävartaat ja tuoreet kalat.

Ravintolan erikoisuus on tuoreet merenelävät. Nevalasatiivilla voi valita oman haluamansa kalalajin ja sen valmistustavan, esimerkiksi grillattuna tai padassa. Ravintolassa tarjoillaan myös herkullisia äyriäisannoksia, kuten hummeria ja rapuja. Kaikki ruoat valmistetaan tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista.

Vimarn Samed Resort Restaurant panostaa myös terveellisiin ja ravitseviin vaihtoehtoihin. Ravintolassa on tarjolla myös erilaisia salaattivaihtoehtoja tuoreine kasviksineen ja lihasuikaleineen. Lisäksi ravintolasta saa myös erilaisia tuoreita mehuja ja smoothieita.

Palvelun laatu

Vimarn Samed Resort Restaurantilla on maine erinomaisesta palvelusta. Ravintolan henkilökunta koostuu ammattitaitoisista tarjoilijoista, jotka ovat ystävällisiä ja avuliaita. He tekevät parhaansa, jotta jokainen asiakas tuntee olonsa tervetulleeksi ja saa nauttia ruoastaan täysin siemauksin.

Palvelun nopeus ja tehokkuus ovat myös ravintolan vahvuuksia. Tilaukset toimitetaan pöytiin kohtuullisen nopeasti, joten ruokailijat eivät joudu odottamaan pitkiä aikoja. Henkilökunta on myös hyvin perillä ruokalistan sisällöstä ja kykenee antamaan suosituksia tarvittaessa.

Vimarn Samed Resort Restaurantilla on myös hyvä hinnoittelu. Ravintolan hinnat ovat kohtuullisia ottaen huomioon paikan hienon sijainnin ja laadukkaan ruoan. Asiakkaat saavat siis vastinetta rahoilleen, eikä lompakko kärsi liikaa. Ravintolassa voi siis nauttia herkullisesta ruoasta ja upeasta ympäristöstä ilman suurta lompakon keventämistä.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Vimarn Samed Resort Restaurant on ehdottomasti vierailun arvoinen ravintola Koh Sametin saarella. Sen sijainti rannalla tarjoaa upeat näkymät ja tunnelman, ruokalistalta löytyy monipuolinen valikoima herkullista ruokaa, ja palvelun laatu on erinomaista.

Istumapaikat ja näköala

Vimarn Samed Resort Restaurant on yksi suosituimmista ravintoloista Thaimaan Koh Sametin saarella. Tämä ihastuttava ravintola sijaitsee rannalla, tarjoten upean näköalan turkoosin siniseen mereen. Ravintolassa on sekä sisätiloja että ulkoterassi, joten voit valita istumapaikkasi mieltymystesi mukaan.

Sisätiloissa ravintola on sisustettu tyylikkäästi ja modernisti. Siellä on mukavat istuimet ja viihtyisä ilmapiiri, joten voit nauttia ruoasta ja juomasta täysin rentoutuneena. Ulkoterassilla on puolestaan avoimempi tunnelma, ja voit nauttia ateriasi samalla kun ihailet upeaa näköalaa hiekkarannalle ja merelle.

Ravintolassa on runsaasti istumapaikkoja, joten sinun ei tarvitse huolehtia pöytien puutteesta. Voit saapua paikalle milloin tahansa ja valita itsellesi mieluisan pöydän. Tarvittaessa ravintolaan voi myös tehdä pöytävarauksen, jotta varmistat paikkasi erityisellä hetkellä tai suuremmalla seurueella.

Hinnat ja hinta-laatusuhde

Vimarn Samed Resort Restaurant tarjoaa herkullista thaimaalaista ruokaa kohtuuhintaan. Vaikka ravintola sijaitsee meren rannalla ja tarjoaa upean näköalan, sen hinnat eivät ole liian kalliita. Täällä voit nauttia aterian ilman, että lompakkosi tyhjenee liikaa.

Ravintolan ruokalista on laaja ja tarjoaa vaihtoehtoja kaikenlaisille makunystyröille. Voit valita perinteisiä thaimaalaisia ruokia, kuten pad thai, vihreää currya tai paistettua riisiä, tai kokeilla jotain hieman erikoisempaa, kuten grillejä äyriäisiä tai meren herkkuja.

Hinta-laatusuhde Vimarn Samed Resort Restaurantissa on erinomainen. Vaikka hinnat ovat kohtuullisia, ruoka on korkealaatuista ja annokset ovat runsaita. Saat siis rahoillesi vastinetta ja voit nauttia herkullisesta ateriasta ilman, että joudut maksamaan liikaa.

Aukioloajat ja ruokailumahdollisuudet

Vimarn Samed Resort Restaurant on avoinna päivittäin aamusta iltaan. Voit siis tulla nauttimaan aamiaista, lounasta tai illallista milloin tahansa. Ravintola tarjoaa myös mahdollisuuden tilata ruokaa huoneeseesi, jos haluat nauttia aterian yksityisyydessäsi. Voit siis valita itsellesi sopivan ruokailumahdollisuuden.

Ravintolassa on myös baari, josta voit tilata virkistäviä juomia aterioidesi kylkeen tai pelkästään nauttia cocktailista merinäköalaa ihaillen. Baarissa on laaja valikoima erilaisia juomia, joten voit löytää varmasti oman suosikkisi.

Vimarn Samed Resort Restaurant on suosittu ravintola Koh Sametin saarella, ja se täyttyy usein ruokailijoista. Suosittelemme varaamaan pöydän etukäteen, jos haluat varmistaa paikkasi. Voit tehdä varauksen helposti soittamalla ravintolaan tai lähestymällä hotellin vastaanottoa.

Kaiken kaikkiaan Vimarn Samed Resort Restaurant tarjoaa upean ruokailuelämyksen Koh Sametin parhaalla paikalla. Voit nauttia herkullisesta ruoasta, upeasta näköalasta ja rentoutuneesta ilmapiiristä. Tule käymään ja anna makunystyröillesi unohtumaton elämys!

Ruoan valmistustapa ja raaka-aineet

Vimarn Samed Resort Restaurant on yksi Koh Sametin suosituimmista ravintoloista, ja se tarjoaa herkullista thaimaalaista ruokaa upealla merinäköalalla. Ravintolan ruoan valmistustapa perustuu perinteiseen thaimaalaiseen keittiöön, jossa käytetään runsaasti tuoreita raaka-aineita ja mausteita.

Ravintolan taitavat kokit valmistavat ruoan tilauksesta, joten jokainen annos on taatusti tuore ja maukas. Ravintolan valikoimasta löytyy laaja valikoima thaimaalaisia herkkuja, kuten pad thai, vihreä curry ja tom yum -keitto. Lisäksi valikoimassa on myös joitakin kansainvälisiä ruokia, kuten pizzaa ja pastaa.

Ravintolassa käytetään paikallisia ja lähituotettuja raaka-aineita, joten ruoan laatu on erinomainen. Tuoreet kalat ja äyriäiset ovat erityisesti suosittuja annoksia, sillä Koh Sametin vesillä kalastetaan paljon erilaisia mereneläviä. Lisäksi ravintolassa käytetään paljon tuoreita vihanneksia, yrttejä ja mausteita, jotka tuovat ruokaan runsaasti makua ja väriä.

Suosituimmat annokset

Vimarn Samed Resort Restaurantin suosituimpia annoksia ovat ehdottomasti thaimaalaiset klassikot, kuten pad thai ja vihreä curry. Pad thai on tulinen nuudeliruoka, joka valmistetaan wokissa paistetuista riisinuudeleista, katkaravuista, kanasta tai tofusta, kananmunasta, tamarindista, paprikasta, sipulista, pähkinöistä ja limetistä.

Vihreä curry on tulinen currykastike, jossa käytetään vihreää currytahnaa, kookosmaitoa, lihaa tai kasviksia, vihreitä papuja, bambunversoja, thaibasilikaa, limenlehtiä ja kaffir-limettiä. Annos tarjoillaan yleensä riisin kanssa.

Lisäksi ravintolassa tarjoillaan myös muita herkullisia annoksia, kuten tom yum -keitto, joka on tulinen ja hapan keitto, joka valmistetaan katkaravuista, sienistä, sitruunaruohosta, galangalista, limelehdistä ja chilistä. Keitto tarjoillaan yleensä riisin tai nuudeleiden kanssa.

Ravintolan suosio ja arvostelut

Vimarn Samed Resort Restaurant on saanut positiivista palautetta niin paikallisilta asukkailta kuin turisteilta. Ravintolan keskiarvosana on erittäin korkea ja monet arvostelut kehuvat ravintolan ruokaa, palvelua ja tunnelmaa.

Ravintola on suosittu etenkin illallispaikkana, sillä sen sijainti meren äärellä tarjoaa upeat näkymät auringonlaskuun. Monet ravintolan asiakkaat suosittelevatkin varaamaan pöydän ajoissa, erityisesti viikonloppuisin ja lomasesonkina.

Vimarn Samed Resort Restaurantin henkilökunta on saanut kiitosta ystävällisestä palvelusta ja ammattitaidosta. Ravintolassa panostetaan asiakastyytyväisyyteen ja pyritään luomaan rento ja viihtyisä tunnelma.

Kaiken kaikkiaan Vimarn Samed Resort Restaurant tarjoaa herkullista ruokaa upeissa maisemissa ja on ehdottomasti vierailun arvoinen ravintola Koh Sametissa.