Thaimaan matkakohde: Ko Samuin suositut ravintolat

Zazen – Yleiskuva

Zazen on yksi Ko Samuin suosituimmista ravintoloista, joka tunnetaan laadukkaasta ruoastaan ja upeasta rantaympäristöstä. Ravintola sijaitsee rauhallisella Bophutin rannalla ja tarjoaa vierailleen unohtumattoman dining-kokemuksen. Zazen on saanut tunnustusta paitsi herkullisesta ruoastaan myös kauniista ja tyylikkäästä ympäristöstään.

Zazenin ruokalista on monipuolinen ja tarjoaa herkkuja niin thai- kuin kansainvälisestäkin keittiöstä. Ravintolan erikoisuutena ovat tuoreet merenelävät, jotka valmistetaan asiakkaiden makumieltymysten mukaan. Lisäksi Zazenilla on laaja valikoima viinejä ja cocktaileja, jotka täydentävät aterian täydellisesti.

Zazen – Sijainti

Zazen sijaitsee Ko Samuin pohjoisosassa, Bophutin rannalla. Ranta on tunnettu kauniista hiekkarannoistaan ja turkoosista merivedestään, ja se tarjoaa upean ympäristön illalliselle auringonlaskun aikaan. Ravintola on helppo löytää ja sinne on hyvät kulkuyhteydet niin taksilla kuin omalla autollakin.

Bophutin alueella on myös paljon nähtävää ja koettavaa, joten Zazen sopii hyvin osaksi päiväretkeä Ko Samuilla. Alueen kulttuuriperintö ja pienet kaupat tarjoavat vierailijoille mahdollisuuden tutustua paikalliseen elämään ja löytää uniikkeja matkamuistoja.

Zazen – Tunnelma

Zazenin tunnelma on rento ja elegantti samanaikaisesti. Ravintolan sisustus on kaunis ja tyylikäs, mutta samalla se on rento ja kutsuva. Rantaterassilla asiakkaat voivat nauttia ateriastaan merinäköalalla ja tuulen leyhyttäessä hiuksiaan.

Ravintolassa vallitsee rauhallinen ja harmoninen tunnelma, joka sopii erinomaisesti romanttiseen illalliseen tai rentouttavaan lomahetkeen. Zazenilla on myös mahdollisuus järjestää yksityistilaisuuksia ja juhlia, joten se sopii erinomaisesti niin pariskunnille kuin suuremmillekin seurueille.

Zazen on ehdottomasti yksi Ko Samuin ravintoloista, jota kannattaa ehdottomasti kokeilla matkustaessa Thaimaahan. Sen laadukas ruoka, upea sijainti ja rento tunnelma tekevät siitä unohtumattoman ravintolaelämyksen, jota muistelet vielä pitkään matkan jälkeen.

Aukioloajat

Ko Samuin saarella sijaitseva Zazen-ravintola hurmaa vierailijat niin upealla sijainnillaan kuin herkullisilla aasialaisilla makuelämyksillään. Ravintola on avoinna päivittäin aamiaisesta aina illalliseen saakka. Aamiaisesta pääsee nauttimaan klo 7.00-11.00, lounasta tarjoillaan klo 12.00-15.00 ja illallinen on tarjolla klo 18.00-22.30. Kannattaa varata pöytä etukäteen, sillä Zazen on suosittu paikka niin paikallisten kuin turistien keskuudessa.

Ruokalista

Zazen-ravintolan ruokalista on monipuolinen ja tarjoaa vierailijoilleen hienostuneita aasialaisia makuja. Ruokalista koostuu niin thaimaalaisista, vietnamilaisista kuin kiinalaisista herkuista. Voit valita esimerkiksi herkullisia keittoja, tuoreita salaatteja, mausteisia curry-ruokia tai vaikkapa sushi-annoksia. Lisäksi valikoimasta löytyy myös laadukkaita viinejä ja cocktaileja, jotka täydentävät makuelämyksen. Zazenin ruokalista on suunniteltu yhdistämään perinteisiä aasialaisia makuja moderniin fine dining -kokemukseen.

Suositut annokset

Zazen-ravintolassa on useita suosittuja annoksia, jotka ovat saaneet kiitosta vierailijoilta ympäri maailmaa. Yksi suosituimmista annoksista on Phad Thai -nuudeliruoka, joka on täynnä makua ja raikkaita aineksia. Toisena suosikkina pidetään Zazenin erikoista curryta, joka tarjoillaan perinteisen riisin kanssa. Myös ravintolan erikoissalaatit ja tuoreet kala-annokset ovat saaneet kehuja vierailijoilta. Kannattaa ehdottomasti kokeilla myös ravintolan jälkiruokavalikoimaa, jossa yhdistyvät perinteiset aasialaiset maut ja moderni fine dining -kokemus. Kaikki annokset valmistetaan tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista, ja niiden esillepano on kuin taideteos lautasella.

Juomavalikoima

Zazen-ravintola Ko Samuilla tarjoaa asiakkailleen laajan ja monipuolisen juomavalikoiman. Ravintolan baarista löytyy laadukkaita viinejä eri puolilta maailmaa, kuten Ranskasta, Italiasta ja Uudesta-Seelannista. Lisäksi valikoimassa on herkullisia cocktaileja, kuten perinteisiä mojitokseja ja margaritoja sekä ravintolan omia uniikkeja juomasekoituksia. Jos haluat nauttia aterian yhteydessä lasillisen hyvää viiniä tai rentouttavan cocktailin, Zazenin juomavalikoima varmasti miellyttää vaativampaakin makua.

Erityisruokavaliot

Zazenissa otetaan erityisruokavaliot huomioon, ja ravintolasta löytyy vaihtoehtoja niin gluteenittomalle, vegaaniselle kuin kasvisruokavaliollekin. Keittiön ammattitaitoiset kokit valmistavat herkullisia ja terveellisiä annoksia, jotka sopivat erilaisiin ruokavalioihin. Voit siis huoletta nauttia Zazenin tarjonnasta, vaikka olisitkin tarkka esimerkiksi ruoka-aineallergioiden suhteen.

Varausvinkit

Zazen-ravintola on erittäin suosittu ja varattu paikka Ko Samuilla, joten suosittelemme tekemään pöytävarauksen etukäteen varmistaaksesi paikkasi. Voit tehdä varauksen helposti ravintolan verkkosivujen kautta tai ottamalla yhteyttä suoraan ravintolaan puhelimitse. Muista ilmoittaa mahdollisista erityisruokavalioista varauksen yhteydessä, jotta ravintola voi ottaa ne huomioon ruokalistan suunnittelussa. Näin saat varmasti parhaan mahdollisen ruokailuelämyksen Zazenissa.

Aiheeseen liittyviä linkkejä

Zazen: Ko Samuin arvostettu ja romanttinen ravintola tarjoaa ainutlaatuisen ruokailuelämyksen rannalla.
TripAdvisor arvostelut: Lue, mitä muut matkailijat ovat sanoneet Zazen-ravintolasta Ko Samuilla.
Facebook-sivu: Pysy ajan tasalla Zazen-ravintolan tapahtumista ja erikoistarjouksista seuraamalla heidän Facebook-sivuaan.