Sijainti ja tunnelma

Ao Cho Hideaway Beach Resort Restaurant sijaitsee Kuunpilvienlaaksossa Koh Sametin saarella Thaimaassa. Ravintola tarjoaa upean merinäkymän, sillä se sijaitsee aivan rannan tuntumassa. Ranta on yksi saaren kauneimmista ja hiekkainen, joten asiakkaat voivat nauttia ateriansa hiekalla istuen ja samalla ihailla upeaa maisemaa.

Ravintolan tunnelma on rento ja viihtyisä. Sen avoin rakennus antaa asiakkaille tilaisuuden nauttia raikkaasta merituulesta ja luonnonäänistä. Ravintolan sisustus on moderni ja tyylikäs, ja se sopii hyvin yhteen saaren rentoon ilmapiiriin.

Ruokalistan herkut

Ao Cho Hideaway Beach Resort Restaurant tarjoaa laajan valikoiman herkullisia ruokia, joista jokainen löytää takuulla jotain mieluisaa. Ravintola keskittyy erityisesti thaimaalaiseen ja kansainväliseen keittiöön.

Suosituimpia annoksia ravintolassa ovat merenelävät, kuten tuoreet kalat ja äyriäiset. Paikalliset kalastajat toimittavat tuoretta saalista päivittäin, joten asiakkaat voivat olla varmoja ruoan laadusta. Mereneläviä tarjoillaan esimerkiksi grillattuna, paistettuna tai currykastikkeessa.

Myös thaimaalaiset klassikot, kuten pad thai ja vihreä curry, löytyvät Ao Cho Hideaway Beach Resort Restaurantin ruokalistalta. Nämä mausteiset ja herkulliset annokset ovat täynnä makua ja tuovat esiin thaimaalaisen keittiön parhaat puolet.

Ravintolalta löytyy myös vaihtoehtoja niille, jotka haluavat nauttia kevyestä ja terveellisestä ruoasta. Tarjolla on runsaasti erilaisia salaattiannoksia, joissa käytetään paikallisia tuoreita raaka-aineita. Esimerkiksi mangosalaatti ja vihreä papaijasalaatti ovat suosittuja valintoja terveystietoisten asiakkaiden keskuudessa.

Erikoisruokavaihtoehdot

Ao Cho Hideaway Beach Resort Restaurantilla on myös tarjolla erikoisruokavaihtoehtoja niille, jotka haluavat kokea jotain erilaista. Ravintolasta löytyy esimerkiksi grilli, jossa asiakkaat voivat itse valita haluamansa raaka-aineet ja katsoa niiden valmistamista keittiön avoimesta ikkunasta käsin.

Ravintolan baarissa on tarjolla laaja valikoima paikallisia ja kansainvälisiä juomia. Asiakkaat voivat nauttia esimerkiksi raikkaita cocktaileja auringonlaskua ihaillen tai vain rentoutua drinkin äärellä meri-ilmanalan helmassa.

Ao Cho Hideaway Beach Resort Restaurant tarjoaa myös mahdollisuuden järjestää yksityistilaisuuksia, kuten syntymäpäiviä tai yritystapahtumia. Ravintolassa on sekä sisätiloja että ulkotilaa, joten jokainen tilaisuus voidaan räätälöidä asiakkaiden tarpeisiin.

Ao Cho Hideaway Beach Resort Restaurant on ehdottomasti yksi Koh Sametin parhaista ravintoloista. Sen upea sijainti meren rannalla, herkullinen ruoka ja rento tunnelma tekevät siitä suositun kohteen niin paikallisille asukkaille kuin turisteillekin. Olitpa sitten lomalla Koh Sametissa tai etsimässä hyvää ruokapaikkaa illalliselle, kannattaa ehdottomasti vierailla tässä ravintolassa.

Hinta-laatusuhde

Ao Cho Hideaway Beach Resort Restaurant on yksi Koh Sametin suosituimmista ravintoloista, ja sen hinta-laatusuhde on erittäin hyvä. Ravintolassa tarjotaan laadukasta ruokaa kohtuulliseen hintaan, ja annokset ovat runsaita ja maistuvia. Menu sisältää niin paikallisia herkkuja kuin kansainvälisiä ruokia, joten jokaiseen makuun löytyy varmasti jotain sopivaa. Paljon kiitosta saavat erityisesti tuoreet merenelävät ja tyylikkäästi esitellyt annokset.

Ravintolan ilmapiiri ja tunnelma ovat rennot ja mukavat. Asiakkaat voivat nauttia ruoastaan joko sisätiloissa tai ulkoterassilla, josta avautuu upea näköala merelle. Ravintolassa vallitsee rento rantatunnelma, ja henkilökunta on ystävällistä ja avuliasta. Ao Cho Hideaway Beach Resort Restaurant tarjoaa siis erinomaisen ruokailukokemuksen kohtuuhintaan.

Palvelun taso

Ao Cho Hideaway Beach Resort Restaurantin palvelun taso on erittäin korkea. Henkilökunta on ammattitaitoista ja ystävällistä, ja he tekevät parhaansa varmistaakseen asiakkaiden viihtyvyyden. Ravintola on tunnettu hyvästä palvelustaan, ja asiakkaat arvostavat erityisesti henkilökunnan lämpöä ja avuliaisuutta. Tarjoilijat ovat nopeita ja tehokkaita, ja he osaavat neuvoa ruokavalintojen suhteen.

Lisäksi ravintolaan kuuluu myös baari, jossa voi nauttia virkistäviä juomia tai lasillisen viiniä aterian lomassa. Baarimikot ovat ammattitaitoisia ja osaavat valmistaa herkullisia drinkkejä. Palvelun taso Ao Cho Hideaway Beach Resort Restaurantissa on siis erinomainen ja täyttää vaativammankin asiakkaan tarpeet.

Lounas- ja päivällistarjoukset

Ao Cho Hideaway Beach Resort Restaurant tarjoaa myös erilaisia lounas- ja päivällistarjouksia. Lounasaikaan ravintolassa voi nauttia herkullisen ja monipuolisen lounasbufeen, joka sisältää niin paikallisia herkkuja kuin kansainvälisiä ruokia. Päivällisaikaan ravintola tarjoaa erikoishintaisia settejä, joista voi valita useita eri vaihtoehtoja. Setit sisältävät alkuruoan, pääruoan ja jälkiruoan, ja ne ovat erinomainen tapa tutustua ravintolan tarjontaan.

Lisäksi Ao Cho Hideaway Beach Resort Restaurant järjestää erilaisia teemaillallisia, kuten grilli-iltoja tai thaimaalaisia teemaillallisia, joissa tarjoillaan erikoisuuksia. Näitä teemaillallisia pidetään tietyinä päivinä viikossa, ja ne ovat suosittuja sekä paikallisten asukkaiden että turistien keskuudessa.

Kaiken kaikkiaan Ao Cho Hideaway Beach Resort Restaurant tarjoaa laadukasta ruokaa kohtuuhintaan, erinomaista palvelua ja mielenkiintoisia lounas- ja päivällistarjouksia. Ravintola sopii niin romanttiseen illalliseen kuin rennon lounaan nauttimiseen merinäköalalla. Koh Sametilla vieraillessa kannattaa ehdottomasti piipahtaa Ao Cho Hideaway Beach Resort Restaurantissa nauttimassa herkullisista ruoista ja upeasta tunnelmasta.

Näköalat ja ympäristö

Ao Cho Hideaway Beach Resort Restaurant on yksi Koh Sametin suosituimmista ravintoloista, ja se tunnetaan erityisesti upeista näköaloistaan ja kauniista ympäristöstään. Ravintola sijaitsee Ao Cho -rannalla, joka on yksi saaren kauneimmista ja rauhallisimmista rannoista.

Ravintolan terassilta avautuu upea näkymä suoraan merelle ja hiekkarannalle. Voit nauttia ateriasi samalla kun ihailet auringonlaskua tai kuuntelet meren kohinaa. Ravintolan ympäristö on viihtyisä ja rauhallinen, mikä tekee siitä täydellisen paikan rentoutumiseen ja herkutteluun.

Lasten menu

Ao Cho Hideaway Beach Resort Restaurant sopii erinomaisesti myös lapsiperheille. Ravintolassa on tarjolla erityinen lasten menu, joka tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja pienille herkkusuille. Lasten menu sisältää esimerkiksi erilaisia pastaruokia, pizzan, burgerin ja jälkiruokia.

Lasten menu on suunniteltu huolellisesti ja siinä otetaan huomioon lasten erityiset ravitsemustarpeet. Kaikki annokset valmistetaan tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista, jotta lapset saavat tarvitsemansa ravinteet ja maistuvan aterian.

Ravintolassa on myös leikkipaikka, jossa lapset voivat leikkiä ja viettää aikaa samalla kun odottavat ruokaa. Leikkipaikka on turvallinen ja valvottu, joten vanhemmat voivat rauhassa nauttia ruoastaan ja seurastaan.

Aukioloajat ja varaukset

Ao Cho Hideaway Beach Resort Restaurant on avoinna päivittäin aamusta iltaan. Aamiainen tarjoillaan klo 7-10, lounas klo 12-15 ja illallinen klo 18-22. Voit siis nauttia herkullisia aterioita ympäri päivän, oli sitten aamiaisen, lounaan tai illallisen aika.

Ravintola ottaa vastaan pöytävarauksia, joten suosittelemme varaamaan pöydän etukäteen, varsinkin ruuhka-aikoina. Voit tehdä varauksen joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Ao Cho Hideaway Beach Resort Restaurantin ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta tekee parhaansa, jotta vierailusi ravintolassa olisi mahdollisimman miellyttävä ja nautinnollinen. He ovat aina valmiita auttamaan sinua valitsemaan sopivat ruoat ja juomat sekä huomioimaan erityistoiveet ja ruoka-aineallergiat.

Kokonaisuudessaan Ao Cho Hideaway Beach Resort Restaurant tarjoaa ainutlaatuisen ruokailuelämyksen Koh Sametin kauniissa ympäristössä. Ravintolan upeat näköalat ja herkullinen ruoka tekevät siitä ehdottoman vierailukohteen saarella.