Tubtim Beach Restaurantin sijainti

Tubtim Beach Restaurant sijaitsee Thaimaan Koh Sametin saarella. Saari sijaitsee noin 220 kilometriä Bangkokista itään, ja se on suosittu lomakohde niin paikallisten kuin ulkomaalaistenkin turistien keskuudessa. Tubtim Beach Restaurant löytyy Tubtim Beachin rannalta, joka on yksi saaren suosituimmista ja kauneimmista rannoista.

Tubtim Beach sijaitsee Koh Sametin itärannikolla, ja se on tunnettu upeasta hiekkarannastaan ja turkoosista merivedestään. Tubtim Beachin monet ravintolat tarjoavat vierailleen upeita merinäkymiä, ja Tubtim Beach Restaurant ei ole tässä poikkeus.

Ravintolan tunnelma ja ilmapiiri

Tubtim Beach Restaurant tarjoaa vierailleen rentouttavan ja romanttisen ilmapiirin. Ravintolan istumapaikat sijaitsevat hiekkarannalla, ja asiakkaat voivat nauttia ruoistaan ja juomistaan samalla kun ihailevat auringonlaskua ja kuuntelevat meren ääniä. Ravintola on sisustettu tyylikkäästi, ja pienet yksityiskohdat, kuten valaistus ja koriste-esineet, luovat viihtyisän tunnelman.

Ravintolan henkilökunta on tunnettu ystävällisyydestään ja ammattitaidostaan. Asiakaspalvelu on ensiluokkaista, ja henkilökunta tekee parhaansa taatakseen vieraille miellyttävän ja mukavan ruokailukokemuksen. Tubtim Beach Restaurantin tunnelma ja ilmapiiri tekevät siitä täydellisen paikan romanttiselle illalliselle tai rentouttavalle lounaalle rantahiekalla.

Tubtim Beach Restaurantin erikoisuudet

Tubtim Beach Restaurant tunnetaan erityisesti herkullisesta thaimaalaisesta ruoastaan. Ravintolan ruokalista tarjoaa laajan valikoiman perinteisiä thaimaalaisia ruokalajeja, kuten pad thai, tom yum keitto ja massaman curry. Ravintola käyttää tuoreita ja laadukkaita raaka-aineita, ja ruoat valmistetaan perinteisiä thaimaalaisia reseptejä noudattaen.

Tubtim Beach Restaurantilla on myös erikoismenu, jossa tarjoillaan useita mereneläviä sisältäviä ruokalajeja. Tutustuvalle mereneläviä ei kannata ohittaa, sillä ravintola on erikoistunut niiden valmistamiseen tuoreista aineksista. Lisäksi ravintolasta saa myös länsimaalaisia ruokia, jos kaipaa vaihtelua thai-ruoalle.

Ravintolassa on myös laaja juomavalikoima, josta löytyy niin virkistäviä cocktaileja kuin perinteisiä thaimaalaisia juomia. Juomavalikoima täydentää täydellisesti ruokailukokemusta ja tarjoaa vieraille mahdollisuuden rentoutua ja nauttia auringonlaskusta lasi kädessä.

Tubtim Beach Restaurant on suosittu ravintola Koh Sametin saarella, ja se houkuttelee paikallisia asukkaita ja turisteja herkullisella ruoallaan, kauniilla merinäköaloillaan ja rennolla ilmapiirillään. Ravintolan sijainti Tubtim Beachin rannalla takaa upean ruokailuelämyksen ranta-auringon alla.

Ruokalistalta löytyvät herkut

Tubtim Beach Restaurant on yksi Koh Sametin suosituimmista ravintoloista, ja se tarjoaa vierailleen herkullisia thaimaalaisia herkkuja. Ruokalistalta löytyy laaja valikoima erilaisia ruokia sekä mereneläviä että liharuokia. Ravintola on erikoistunut tuoreisiin äyriäisiin, kuten hummereihin, äyriäispaellaan ja äyriäissalaatteihin. Merenelävien ystävät voivat nauttia esimerkiksi herkullisesta katkarapu-pad thaista, joka tarjoillaan mausteisen chilikastikkeen kanssa. Lisäksi paikalliset erikoisuudet, kuten vihreä curry ja phad thai, ovat suosittuja annoksia ravintolassa. Ennen aterian tilaamista kannattaa tutustua myös juomalistaan, josta löytyy monipuolinen valikoima tuoreita mehuja, virvoitusjuomia ja tietenkin perinteinen thaimaalainen jäätee.

Tubtim Beach Restaurantin ruokalista tarjoaa myös vaihtoehtoja niille, jotka eivät pidä äyriäisistä tai haluavat maistaa jotain muuta kuin perinteisiä thaimaalaisia ruokia. Lihansyöjät voivat nauttia esimerkiksi grillattua pihviä tai tulista kanacurrya. Myös kasvisvaihtoehtoja löytyy, kuten tofu-wokkia ja vihannescurrya. Jälkiruokalistalta löytyy perinteisiä thaimaalaisia jälkiruokia, kuten mango sticky rice ja banaanikakku. Ravintolan ruokalistalta löytyy siis vaihtoehtoja jokaiselle, oli sitten maku mikä tahansa.

Tubtim Beach Restaurantin hintataso

Kuten monissa muissakin Koh Sametin ravintoloissa, Tubtim Beach Restaurantin hintataso on hieman korkeampi kuin Thaimaan keskiarvo. Tämä johtuu paitsi saaren huomattavasti korkeammista kustannuksista myös ravintolan sijainnista ja laadukkaista raaka-aineista. Hinnat vaihtelevat hieman kausittain, ja sesonkiaikoina ravintoloissa on yleensä korkeammat hinnat. Pääruoan hinta liikkuu yleensä 200–500 bahtin välillä, mikä vastaa noin 6–15 euroa. Annosten koko on yleensä runsas, joten yksi annos riittää usein hyvin jaettavaksi kahden kesken.

Ravintolassa on myös juomatarjoilu, ja juomien hintataso on hieman korkeampi kuin paikallisissa ruokapaikoissa. Pullo olutta maksaa noin 80–150 bahtia, eli noin 2,5–4 euroa. Cocktaileja ja muita alkoholijuomia saa yleensä noin 150–300 bahtilla, eli noin 4–8 euroa. Juomavalikoima on laaja ja sisältää niin paikallisia oluita ja viinejä kuin kansainvälisiäkin juomia.

Ravintolan palvelu ja henkilökunta

Tubtim Beach Restaurant tunnetaan ystävällisestä palvelustaan ja ammattitaitoisesta henkilökunnastaan. Ravintolassa työskentelee usein nuoria ja energisiä ihmisiä, jotka ovat erittäin asiakaspalveluhenkisiä. Henkilökunta on valmis auttamaan vieraita kaikissa tilanteissa ja vastaamaan kysymyksiin ruoka-aineista ja annoksista. Englannin kielen taito on yleistynyt Thaimaan turistikohteissa, ja myös Tubtim Beach Restaurantissa henkilökunta puhuu yleensä riittävän hyvää englantia asiakkaiden avuksi.

Ravintolassa on mukava ja rento ilmapiiri, ja paikka on suosittu niin paikallisten asukkaiden kuin turistienkin keskuudessa. Ravintola sijaitsee rannan läheisyydessä, joten siellä voi nauttia hyvää ruokaa samalla kun ihastelee merinäköalaa. Tubtim Beach Restaurant tarjoaa myös tilauspalvelua, joten ruoan voi tilata mukaan ja nauttia vaikka piknikillä rannalla tai omassa hotellihuoneessa. Ravintolalla on myös usein elävää musiikkia ja muita viihdetapahtumia, joten vierailu Tubtim Beach Restaurantissa on paljon muutakin kuin pelkkä ruokailu.

Tubtim Beach Restaurantin suosio matkailijoiden keskuudessa

Tubtim Beach Restaurant on yksi Koh Sametin suosituimmista ravintoloista, joka sijaitsee upealla hiekkarannalla. Ravintolan ainutlaatuinen sijainti tarjoaa matkailijoille upeita maisemia ja rentouttavan ilmapiirin. Monet matkailijat hakevat juuri tällaista ympäristöä, jossa voivat nauttia herkullisesta ruoasta samalla kun rentoutuvat trooppisessa ympäristössä.

Ravintolassa tarjoillaan erilaisia thaimaalaisia herkkuja, mereneläviä ja kansainvälisiä ruokia. Tubtim Beach Restaurantin erikoisuus on ehdottomasti tuoreet merenelävät. Ruoat valmistetaan korkealaatuisista raaka-aineista ja ne maistuvat taivaallisilta. Ravintolassa on myös laaja valikoima juomia, kuten virkistäviä cocktaileja, tuorepuristettuja mehuja ja laadukkaita viinejä.

Ravintolan suosio johtuu paitsi herkullisesta ruoasta myös sen ystävällisestä palvelusta. Henkilökunta on ammattitaitoista ja huomaavainen. He tekevät parhaansa, jotta asiakkailla olisi mahdollisimman miellyttävä kokemus. Ravintolan ilmapiiri on rento ja välitön, mikä houkuttelee matkailijoita palaamaan uudelleen ja uudelleen.

Ravintolan asiakkaiden arvostelut

Tubtim Beach Restaurant on saanut paljon positiivista palautetta tyytyväisiltä asiakkailta. Monet matkailijat ovat kehuneet ravintolan ruokaa sen tuoreudesta ja mausta. Erityisesti merenelävät herättävät kiitosta, sillä niiden tuoreus ja laatu erottuvat edukseen. Asiakkaat ovat myös olleet tyytyväisiä ravintolan palveluun, joka on ystävällistä ja ammattitaitoista. Monet ovat kiittäneet henkilökunnan huomaavaisuutta ja iloista mieltä.

Ravintolan suosiota kasvattaa myös sen upea sijainti trooppisella hiekkarannalla. Asiakkaat ovat ihastuneet maisemiin, jotka tarjoavat upeat näkymät merelle ja auringonlaskuun. Tunnelma ravintolassa on rento ja rauhallinen, mikä on miellyttänyt matkailijoita erityisesti. Useat asiakkaat ovatkin suositelleet ravintolaa lämpimästi muille matkailijoille.

Vinkkejä Tubtim Beach Restaurantin vierailuun

Jos suunnittelet vierailua Tubtim Beach Restaurantiin, on hyvä ottaa muutama asia huomioon. Ravintola on suosittu ja täytyy varautua ruuhkiin erityisesti ruuhka-aikoina. On suositeltavaa tehdä pöytävaraus etukäteen, jotta varmistaa paikkansa ravintolassa. Pöytävarauksen tekeminen on helppoa ja vaivatonta, ja se kannattaa tehdä mahdollisimman ajoissa.

Ravintolassa tarjoillaan alkoholijuomia, mutta on hyvä muistaa, että Thaimaassa on sääntöjä alkoholin tarjoilusta. Alkoholia ei saa tarjoilla tai nauttia julkisilla paikoilla klo 14.00-17.00 välisenä aikana. Tämä kannattaa ottaa huomioon, jos suunnittelee vierailua kyseisenä aikana.

On myös hyvä muistaa kuunnella ravintolan henkilökunnan suosituksia ruokien suhteen. He tuntevat parhaiten ravintolan ruoka-annokset ja osaavat antaa hyviä vinkkejä suosituimmista ruoista. Kannattaa myös testata ravintolan erilaisia mereneläviä, sillä ne ovat ravintolan erikoisuus.

Kokonaisuudessaan Tubtim Beach Restaurant on erinomainen valinta, kun haluaa nauttia hyvästä ruoasta upeissa maisemissa. Ravintola tarjoaa herkullisia ruokia ja ystävällistä palvelua, mikä tekee vierailusta miellyttävän. Tubtim Beach Restaurant kannattaa ehdottomasti lisätä matkasuunnitelmaan Koh Sametilla vieraillessa.