Yleistietoa Sai Kaew Beach Resortista

Sai Kaew Beach Resort sijaitsee Thaimaan Koh Sametin saarella, joka on tunnettu upeista hiekkarannoistaan ja kauniista maisemistaan. Resortin ravintola, Sai Kaew Beach Resort Restaurant, on yksi saaren suosituimmista ruokapaikoista.

Ravintola sijaitsee aivan rannan tuntumassa, mikä tekee siitä erityisen houkuttelevan paikan nauttia ateriaa samalla ihaillen merimaisemia. Ravintolaa ympäröi kaunis puutarha, jossa on värikkäitä kukkia ja viihtyisiä istumapaikkoja.

Sai Kaew Beach Resort Restaurant tarjoaa asiakkailleen rentouttavan ja viihtyisän ruokailukokemuksen. Ravintolassa on tilaa niin pienille kuin suurillekin seurueille, ja henkilökunta on erittäin ystävällistä ja avuliasta. Ravintola on koko päivän avoinna, joten ruokailuaikaan voi saapua oman aikataulun mukaan.

Ravintolan tunnelma ja sisustus

Sai Kaew Beach Resort Restaurantin tunnelma on rento ja trooppinen. Ravintolan sisustus on moderni ja tyylikäs, mutta samalla luonteva ja perinteisiä thaimaalaisia elementtejä kunnioittava.

Ravintolassa on avoin ja ilmava tila, jossa on paljon luonnonvaloa. Isot ikkunat tarjoavat upean näkymän rannalle ja merelle, ja ravintolasta on myös kätevästi uloskäynti, jos haluaa jatkaa aterian jälkeen rantaelämää.

Sai Kaew Beach Resort Restaurantissa on sekä sisä- että ulkotiloja. Sisätiloissa on moderneja pöytiä ja tuoleja, ja viihtyisät sohvat ja tyynyjen kanssa varustetut lounge-alueet tarjoavat tilaisuuden rentoutumiseen ruokailun lomassa. Ulkotiloissa on katettuja terasseja, joilta voi ihastella maisemia ja nauttia raikkaasta merituulesta.

Ruokalistan monipuolisuus

Sai Kaew Beach Resort Restaurantin ruokalista on monipuolinen ja tarjoaa vaihtoehtoja erilaisiin makumieltymyksiin. Listalta löytyy niin perinteisiä thaiklassikoita kuin kansainvälisiä herkkuja.

Thaimaalaiset ruoat ovat luonnollisesti ravintolan erikoisuus. Listalta löytyy esimerkiksi phad thai-nuudeliruokaa, vihreää currya ja tom yum -keittoa, joita voit halutessasi maustaa oman makusi mukaan.

Lisäksi ravintolasta saa tuoreita mereneläviä, kuten hummeria, katkarapuja ja simpukoita. Grilliruoat, kuten mehevät pihvit ja grillatut kalat, ovat myös suosittuja vaihtoehtoja.

Sai Kaew Beach Resort Restaurantissa on myös laaja juomavalikoima, josta voi valita esimerkiksi raikkaita smoothieita, paikallisia oluita tai virkistäviä cocktaileja.

Ruokalista päivitetään säännöllisesti, joten ravintolassa on aina tarjolla sesongin parhaita raaka-aineita ja tuoreimpia makuja.

Kaiken kaikkiaan Sai Kaew Beach Resort Restaurant on erinomainen valinta niille, jotka haluavat nauttia hyvästä ruoasta upeissa maisemissa. Ravintolan tunnelma ja sisustus luovat miellyttävän ilmapiirin ruokailua varten, ja monipuolinen ruokalista takaa, että jokainen löytää jotain, joka miellyttää omaa makua.

Suositut ruokalajit

Sai Kaew Beach Resort Restaurant on yksi Koh Sametin suosituimmista ravintoloista, ja se tarjoaa laajan valikoiman herkullisia ruokia. Ravintolan ruokalista on monipuolinen ja sisältää perinteisiä thaimaalaisia ruokia sekä kansainvälisiä herkkuja.

Erityisesti Sai Kaew Beach Resort Restaurantin merenelävät ovat suosittuja. Voit valita esimerkiksi tuoreista kaloista, äyriäisistä ja simpukoista valmistettuja annoksia. Kalaa ja äyriäisiä voi tilata esimerkiksi grillattuna, paistettuna tai currykastikkeessa. Suosittuja kalaruokia ovat esimerkiksi kuuluisa thai-basilikakala ja chili-lime kampasimpukat.

Lisäksi ravintolassa on tarjolla laaja valikoima muita thaimaalaisia ruokia, kuten pad thai, vihreä curry ja phad kra pao. Voit myös nauttia herkullisia thaimaalaisia keittoja, kuten tom yum tai tom kha gai. Jos haluat maistaa thaimaalaista ruokaa hieman erilaisessa muodossa, voit tilata esimerkiksi thaimaalaisia pannukakkuja tai friteerattuja ruoka-annoksia.

Hinnat ja annoskoot

Sai Kaew Beach Resort Restaurant tarjoaa herkullista ruokaa kohtuulliseen hintaan. Hinnat vaihtelevat hieman ruokalajin ja annoskoon mukaan.

Keskimäärin voit odottaa maksavasi noin 150-300 bahtia yhdestä annoksesta ravintolassa. Hinnat ovat hieman korkeampia kuin paikallisilla katuravintoloilla, mutta ravintolassa tarjottavat annoskoot ovat yleensä reilusti suurempia.

Useimmat annokset tulevat runsaiden lisukkeiden kanssa, kuten riisin tai nuudelien, ja niitä voi jakaa useamman henkilön kesken. Annoskokoista riippuen voit siis nauttia herkullisesta ruoasta useamman päivän ajan.

Palvelun laatu ja ystävällisyys

Sai Kaew Beach Resort Restaurant tunnetaan erinomaisesta palvelustaan ja ystävällisestä henkilökunnastaan. Asiakkaat ovat antaneet ravintolalle positiivista palautetta sen palvelun laadusta.

Henkilökunta on ystävällistä ja avuliasta, ja he ovat aina valmiita auttamaan asiakkaita. Ravintolassa on myös usein englantia puhuvia tarjoilijoita, joten kommunikointi on helppoa.

Ravintolan henkilökunta pyrkii aina luomaan rentouttavan ja viihtyisän ilmapiirin, jossa asiakkaat voivat nauttia ruoastaan ja olla tyytyväisiä palveluun. Sai Kaew Beach Resort Restaurantin ympäristö on kaunis ja rauhallinen, mikä tekee ruokailuhetkestä entistä miellyttävämmän.

Kaiken kaikkiaan Sai Kaew Beach Resort Restaurant on erinomainen valinta ruokailupaikaksi Koh Sametissa. Sen monipuolinen ruokalista, kohtuullinen hintataso ja erinomainen palvelu tekevät siitä suositun ravintolan niin paikallisten asukkaiden kuin matkailijoiden keskuudessa.

Aukioloajat ja varaustiedot

Sai Kaew Beach Resort Restaurant on yksi Koh Sametin suosituimmista ravintoloista, joka sijaitsee upealla Sai Kaew Beach -rannalla. Ravintola tarjoaa herkullisia ruokia aamiaisesta illalliseen, ja sen aukioloajat ovat joka päivä klo 7.00-22.00.

Ravintolaan voi tehdä pöytävarauksen etukäteen varaustilanteen varmistamiseksi. Varaus on suositeltavaa erityisesti ruuhka-aikoina, jolloin ravintola voi olla täynnä. Pöytävarauksen voi tehdä soittamalla ravintolan numeroon +66 38 644200 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@saikaewresort.com.

Asiakkaiden arvostelut ja suositukset

Sai Kaew Beach Resort Restaurant on saanut paljon positiivisia arvosteluja asiakkailtaan. Ravintolan asiakkaat kehuvat erityisesti ravintolan rentoa ilmapiiriä ja ystävällistä palvelua. Monet kehuvat myös ravintolan merinäköalaa, joka tarjoaa upeat näkymät rannalle ja auringonlaskuun.

Ravintolan ruoka saa myös kiitosta asiakkailta. Tarjolla on laaja valikoima thai- ja kansainvälisiä ruokia, ja monet asiakkaat ovat erityisen tyytyväisiä ravintolan tuoreisiin ja maukkaisiin mereneläviin. Asiakkaat suosittelevat erityisesti kokeilemaan ravintolan paistettuja jättikatkarapuja ja thaimaalaisia curry-annoksia.

Muut aktiviteetit lähellä ravintolaa

Sai Kaew Beach Resortin ravintola sijaitsee ihanteellisella paikalla, lähellä monia muita aktiviteetteja ja nähtävyyksiä Koh Sametilla. Rannalta voi vuokrata kajakkeja ja lähteä tutkimaan lähellä olevia saaria ja luonnonkauniita maisemia. Vesiurheiluaktiviteetteja, kuten vesiskootteriajelua ja purjelautailua, on myös tarjolla lähellä rannikkoa.

Lisäksi ravintola on lähellä monia muita suosittuja rantoja, kuten Ao Prao ja Ao Phai, joten asiakkailla on mahdollisuus tutustua erilaisiin ranta-aktiviteetteihin ja nauttia auringosta ja merestä.

Lähellä ravintolaa on myös useita hotelleja ja lomakeskuksia, joten asiakkailla on paljon vaihtoehtoja majoituksen suhteen. Voit valita lähellä sijaitsevan Sai Kaew Beach Resortin tai tutustua muihin vaihtoehtoihin alueella.

Kokonaisuudessaan Sai Kaew Beach Resort Restaurant tarjoaa herkullista ruokaa upeassa ympäristössä. Ravintola on suosittu niin paikallisten asukkaiden kuin turistien keskuudessa, ja se on ehdottomasti vierailun arvoinen paikka Koh Sametilla.