Matkakohde: Thaimaa

Pääaihe: Ko Samuin suositut ravintolat

Sijainti ja Näkymät

Ko Samuilla sijaitseva The Jungle Club on yksi saaren suosituimmista ravintoloista. Ravintola sijaitsee korkealla mäen huipulla, mistä avautuvat upeat näkymät ympäröivään viidakkoon ja merelle. Saavuttaakseen Jungle Clubin asiakkaat voivat joko kävellä ylös jyrkkää polkua tai ottaa taksin. Jokainen askel kohti ravintolaa on kuitenkin vaivan arvoinen, kun palkintona odottaa upea näkymä ja herkullinen ruoka.

Ravintolan Historia

The Jungle Club perustettiin vuonna 2004 ja siitä lähtien se on ollut suosittu paikka niin paikallisten kuin turistienkin keskuudessa. Alun perin ravintola toimi vain yksinkertaisena kojuna, mutta sen suosion kasvaessa se laajeni ja kehittyi nykyiseen muotoonsa. Jungle Clubilla on vahva maine tunnelmallisena ja rentouttavana paikkana, jossa voi nauttia herkullisesta ruoasta ja upeista näkymistä samalla kun unohtaa arjen kiireet.

Ruokalistan Herkut

The Jungle Clubin ruokalista tarjoaa laajan valikoiman herkullisia thaimaalaisia ja kansainvälisiä ruokia. Paikan päällä valmistetut annokset ovat tunnettuja raikkaista mauistaan ja laadukkaista raaka-aineistaan. Suosittuja ruokalistan herkkuja ovat esimerkiksi tuoreet merenelävät, mausteiset curryt sekä raikkaat salaattikulhot. Lisäksi Jungle Clubilla on laadukas juomavalikoima, josta löytyy niin virkistäviä cocktaileja kuin perinteisiä thaimaalaisia juomia.

Aamiaisvaihtoehdot

Ko Samuin The Jungle Club on paikallisten ja turistien suosiossa oleva ravintola, joka tarjoaa upeita aamiaisvaihtoehtoja. Aamiaisella voi nauttia tuoreista hedelmistä, paikallisista riisiruoista, smoothieista ja tietenkin perinteisestä amerikkalaisesta aamiaisesta. Ravintolan terassilta avautuu upea näkymä yli saaren, mikä tekee aamiaisesta entistäkin nautinnollisemman. Aamiaisen voi nauttia rauhassa aikaisin aamulla tai hieman myöhemmin auringon noustua.

Lounaalla ja Päivällisellä

Lounas ja päivällinen The Jungle Clubilla ovat myös herkullisia elämyksiä. Ravintolasta saa paikallisia thaimaalaisia ruokia, kuten pad thai, vihreä curry ja mango sticky rice. Lisäksi tarjolla on myös kansainvälisiä vaihtoehtoja, kuten pizzat ja burgerit. Ruoka valmistetaan tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista, ja maistuu taivaalliselta upeista näkymistä nauttiessa. Illan hämärtyessä ravintolasta avautuu upea näkymä valaistuun saareen, mikä tekee ruokailuhetkestä ikimuistoisen.

Edulliset Erikoisuudet

Vaikka The Jungle Club tunnetaan oikeutetusti hienostuneesta tunnelmastaan ja upeista näkymistään, se ei silti tyhjennä lompakkoa. Ravintolassa tarjotaan edullisia erikoisuuksia, kuten päivittäin vaihtuvia tarjouksia ja happy hour -hintaisia juomia. Näin paikalliset ja matkailijat voivat nauttia herkullisista ruoista ja juomista kohtuulliseen hintaan. The Jungle Clubin rento ja ystävällinen tunnelma tekee siitä suositun kohteen niin aamiaiselle, lounaalle kuin illallisellekin.

Juomatarjonta

Ko Samuin suosittu ravintola The Jungle Club tarjoaa laajan valikoiman virkistäviä juomia aina perinteisistä trooppisista drinkkeistä korkealaatuisiin viineihin ja cocktaileihin. Asiakkaat voivat nauttia esimerkiksi raikkaasta mango daiquirista tai maistuvasta hedelmäsangriasta samalla kun ihailevat upeita maisemia ylhäältä vuorenrinteiltä. Ravintolan baarimikot ovat ammattitaitoisia ja luovia, ja he osaavat valmistaa juoman jokaiseen makuun. Jos kaipaat virkistävää juomaa rentouttavan illallisen lomassa, The Jungle Club on oikea valinta.

Tunnelma ja Sisustus

The Jungle Clubin tunnelma on vertaansa vailla. Ravintola sijaitsee korkealla vuorenrinteellä, josta avautuvat upeat näkymät yli Trooppisen lehdon ja meren. Illan hämärtyessä voit ihailla auringonlaskua ja kaupungin valojen syttymistä samalla kun nautit herkullisesta ateriasta hyvässä seurassa. Ravintolan sisustus on moderni ja tyylikäs, mutta samalla rento ja kutsuva. Luonnonläheiset elementit yhdistettynä laadukkaisiin kalusteisiin luovat ainutlaatuisen ja viihtyisän ympäristön, jossa viihtyy pitkänkin illan.

Asiakasarviot ja Suosittelut

The Jungle Club on saanut paljon positiivista palautetta asiakkailtaan. Monet ovat kehuneet ravintolan upeita maisemia, herkullista ruokaa ja ystävällistä palvelua. Erityisesti auringonlaskun aikaan paikka on suosittu, ja monet vieraat suosittelevat varaamaan pöydän etukäteen varmistaakseen parhaan mahdollisen paikan. Asiakkaat arvostavat myös ravintolan rentoa tunnelmaa ja elävää musiikkia, joka luo ainutlaatuisen ja viihtyisän ilmapiirin. Jos etsit unohtumatonta ravintolakokemusta Ko Samuilla, The Jungle Club on ehdottomasti käymisen arvoinen paikka.

Aiheeseen liittyviä linkkejä

The Jungle Club TripAdvisor – Lue arvostelut ja selvitä, miksi tämä ravintola on niin suosittu Ko Samuilla.