Thaimaa sivut matkailijoille jotka on tehty omien Thaimaan matkojen kokemusten pohjalta. Jos sinulla on jotain kysyttävää tai ehdotuksia niin lähetä sähköpostia: info(ät)thaimaahan.net laita ”(ät)” tilalle ”@” merkki. 🙂

Jokaiselle sivulle on mahdollisuus jättää kommentti. Laita sinne oma viestisi jos sinulla on aiheeseen jotain lisättävää, kysyttävää tai huomaan asia- tai kirjoitusvirheen.


Kommentit

About — 1 kommentti

 1. Sukeltamaan Thailand Diversin kanssa,

  Thailand Divers perustettiin vuonna 2004 Sunrise Diving nimisena. Aloitimme pienenä sukellusyrityksena keskeisellä paikalla Patong Beachilla.

  Nyt vuonna 2010, Sunrise Diving on yhdistänyt voimansa Phuketin paiväsukelluksiin erikoistuneen veneyhtion ja kuljetusalan yrityksen kanssa, ja tunnetaan nyt nimellä Thailand Divers. Yritys on kokonaan eurooppalaisten omistama ja johtama PADI 5 Star National Geographic Instructor Development Center. Tarjoamme täyden kurssitarjonnan vapaa-ajan-, ammatti- ja tekniikkasukelluksia, joiden tuottajana toimivat PADI ja DSAT.

  Uusi kolmikerroksinen, täysin ilmastoitu sukelluskeskuksemme sijaitsee Patongin keskustassa lähella suurimpia hotelleja, kauppakeskusta sekä muita palveluita.

  Sukelluskeskuksessamme on kaksi suurta luokkahuonetta varusteinaan laaja-kulma televisio ja Apple Mac – tietokone multimediaesityksia varten. Tämän lisaksi keskuksessa on mukava hiljainen alue rentoutumista ja omatoimista opiskelua varten. Tarjontaamme kuuluu myos tilava myyntialue, tuotteina mm. Scubapro, Mares, OMS, Aqualung ja Suunto. Asiakkaiden käytossä on myös ilmainen WiFi internet.

  Opettajillamme on vähintään PADI Open Water Scuba Instructor -pätevyys ja usean vuoden sukellus- ja opettamiskokemus ympäri maailmaa. Kaikki kursseilla tai sukellusmatkoilla käytettavät varusteet ovat korkealaatuisia ja huolletaan jatkuvasti Thailand Diversin edellyttämien korkeatasoisten turvallisuusvaatimusten täyttämiseksi.

  Siispä, jos etsitte modernia, korkeita standardeja ja ystävällistä henkilökuntaa tarjoavaa laitesukellusyritysta Phuketissa, etsintänne on päättynyt!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>